Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
mohamed poprawiłem skrypt. Teraz powinno być już wszystko OK
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
ja nie moge wgrać paru emotów z dysku naprawiarka nie działa co jest pare wgrałem a kilka się nie chce wgrać
Jaki dostajesz komunikat błędu ?
mohamed poprawiłem skrypt. Teraz powinno być już wszystko OK
Dalej nie mam ":P i " mogę prosić o skopiowanie całego katalogu z emotami z innego forum? Może to pomoże?
"Zanim nie skorzystałem z Internetu, nie miałem pojęcia, że na świecie jest tylu idiotów"
mohamed dzieje się tak najprawdopodobniej, ponieważ twoja przeglądarka nie odświeżyła sobie wyglądu emotikonek. Najprostszym rozwiązaniem w tym momencie jest wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki.
Poza tym możesz podać adres forum, abym mógł się mu przyjrzeć z bliska.
To nie jest wina mojej przeglądarki tylko na serwerze coś sie pochrzaniło, a wszystko przeze mnie . Namieszałem gdy niewyłączając emotki "
(duże P)" wgrałem inną z takim samym kodem, przez co w całym zbiorze emotek nie jest dostępna żadna z nich. A gdy próbuję włączyć emotkę
(małe p) wyskakuje "Error renaming file null:p : File exists !" Dlatego jestem pewien że tylko Pan Tomasz
może mi pomóc. Adres forum to *********.pun.pl
Ostatnio edytowany przez mohamed (2007-04-06 17:14:07)
"Zanim nie skorzystałem z Internetu, nie miałem pojęcia, że na świecie jest tylu idiotów"
Dziękuję bardzo i przepraszam za całe zamieszanie.
Ehh mam pytanie, czy jak usunęło się te takie podstawowe emoty, które od początku są na forum, to można je jeszcze jakoś przywrócić ?
A jakbyś nie wiedział jak się instaluję emotki, to proszę:
Administracja -> Smileys -> tam na dole masz
Pozdro
Tomek to jest super. Dziękujemy!
Dziękuję!!! Bardzo często używam tej funkcjii. Wszystkie emotki zastąpiłam netowymi
Co to kogo obchodzi? Toż to czysty OT!
Jak macie coś do powiedzenia na ten temat to zapraszam do "Opinie i uwagi" to nie jest miejsce na wasze opinie.
Strony: Poprzednia 1 2