Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
jakie są maxymalne wymiary logo?
Nie jest to sprecyzowane ale przeważnie dobiera się do wymiarów (szerokości) stylu.
Bardzo duży brak czasu w razie potrzeby proszę o kontakt gg lub e-mail
dzięki za odpowiedź
czyli logo jest o wielkości górnej ramki nie tylko jej części?
jeśli zrobię mniejsze lub większe to zostanie rozciągnięte/zmniejszone automatycznie czy nie będzie się wyświetlać w ogóle?
A jakiego stylu używasz?
Bardzo duży brak czasu w razie potrzeby proszę o kontakt gg lub e-mail
Login? To znaczy nick? To nieodpowiedni temat do tego. Jak chcesz zmienić login to wchodzisz w swój profil i poprostu zmieniasz (musisz być administratorką lub moderatorką). A jeśli chodzi o logo, to nie łaska spojrzeć kilka postów wyżej???
Ekhm.. Jak pytania, to chyba w Problemy i Pytania bo tutaj to chyba jest od ogłaszania... a pytania to tam, bo lekki offtop idzie..
Undertaker ;]
Czy jest możliwość ustawienia logo w formacie .sfw ? A jesli tak, to jak i gdzie - próbowałam już wszystkich mozliwych kombinacji i nic nie wychodzi
Edit: już mam.
Dla potomnych:
<object width="1000" height="156">
<param name="movie" value="somefilename.swf">
<embed src="somefilename.swf" width="1000" height="156">
</embed>
</object>
Ostatnio edytowany przez Kai (2008-10-29 09:56:08)
moze mi ktos pomoc.Jak wstawic zdjecie zeby bylo widoczne na glownej stronie ????
Widzisz z którego roku jest ostatni post? Czego odkopujesz tematy?! Na głównej stronie wstawiasz logo w html tyle ci powiem. Możesz wstawić je w opisie forum, a kodem ze stylowego FAQ usunąć tytuł.
Chyba upadłem na głowę... trudno... tworzę pbf Tym razem coś odmiennego. Strategia typu gry z serii might and magic
Już niedługo wielka premiera ^_^ Tych co chcą pomóc to pisać na mail (z gg nie korzystam) konozu@tlen.pl
Strony: Poprzednia 1 2