Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Jeszcze jedna sprawa do tomka odnośnie powiadamiania o PW na e-mail.
Chciałabym, alby domyślnie u każdego usera na moim forum opcja:
Informuj mnie na emaila o nowych prywatnych wiadomościach.
była włączona.
Dałam u siebie notkę, że w ogóle jest dostępna opcja powiadamiania i żeby sobie powłączali, ale jest prawdopodobieństwo, że nawet ci, którzy byli nią zainteresowani, nie przeczytali notki i dalej nie wiedzą o istnieniu takiej opcji. I w sumie wiadomości prywatne wysyłane są tak rzadko, że chyba nikomu nie będzie przeszkadzało powiadamianie na pocztę. Zawsze każdy będzie sobie mógł tą opcję odznaczyć.
Co Ty na to tomek?
Ostatnio edytowany przez aha (2007-04-08 23:45:30)
ale gdy przyjdzie PW to widać pod tym "Zalogowany jako:..." i "ostatia wizyta:..." będzie "Są nowe wiadomości" i to w zupełności wystarczy
Zgadzam się, tego prawie nie widać. Dlatego często userzy z mojego forum i ja sam, nie zauważamy, że są nowe wiadomości. Myślę, że przycisk Wiadomości, powinien, gdy coś przychodzi świecić, migać albo coś w tym stylu i żeby było napisane ,,Nowe wiadomości(1)" to przykładowo. Może znajdziesz jakiegoś moda, tomku, na razie poczekajmy.
Defaultowo opcja ta nie może być włączona, ponieważ z czasem obciążenie serwera przez ciągłe wysyłanie maili byłoby zbyt duże
Myślę, że pomysł z migającym tekstem o nowej wiadomości jest jak najbardziej OK Niedługo postaram się to zmienić.
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
wstaw czerwono-różowy migający teks, wszyscy zauważą
Tworzenie, administracja portali CMS, for dyskusyjnych, stron HTML
Edycja skryptów PHP, Java, HTML
Pomoc, porady i tricki
Defaultowo opcja ta nie może być włączona, ponieważ z czasem obciążenie serwera przez ciągłe wysyłanie maili byłoby zbyt duże
Myślę, że pomysł z migającym tekstem o nowej wiadomości jest jak najbardziej OK
Niedługo postaram się to zmienić.
Fajnie! Wreszcie moje pomysły są uwzględniane
wspaniały pomysł
zawsze sie przyda
no fajnie
Strony: Poprzednia 1 2