Nie jesteś zalogowany na forum.
mam pytanko, czy macie zamiar zrobić kiedys dział download?? a jesli nie to moze zanacie jakąś stronke albo cuś takiego żeby załozyć tam swoje konto i trzymac swoje pliki aby inni mogi je pobierać... takie cos ala dział download do którego link był by zamieszczony na moin forum... przepraszam jesli ten temat był poruszany juz wczesniej...
www.bryanroom.pun.pl - najlepsze forum o grach komputerowych!
Takie posty to do działu "Pomysły"
Bardzo duży brak czasu w razie potrzeby proszę o kontakt gg lub e-mail
mam pytanko, czy macie zamiar zrobić kiedys dział download??
Nie zamierzamy.
a jesli nie to moze zanacie jakąś stronke albo cuś takiego żeby załozyć tam swoje konto i trzymac swoje pliki aby inni mogi je pobierać.
Takie posty to do działu "Pomysły"
Przeniesione
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
I bardzo dobrze ze nie bedzie zadnego downloadu ;] spowolilo by to tylko
forum zapchalo serwer ... a poza tym jest pelno portali oferujacych hosting
Chocby www.sexuploader.com ....
Pozdro4AlL
Bezsensowny pomysł
Bardzo duży brak czasu w razie potrzeby proszę o kontakt gg lub e-mail
Szkoda serwera ... A zobacz na http://pomoc.pun.pl/viewtopic.php?id=50
czyli moge podac na swoim forum odnosnik do innej podstrony NIE FORUM tylko np. folderu na rapidshare czy tez tak nie mozna ??
Tak, jeśli odnośnik nie prowadzi do nielegalnego pliku.
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
No z jednej strony szkoda ... ale cóż ...
dziekuje za info
Nie znajdziesz forum na którym można zamieszczać NIELEGALNE pliki a jeśli chcesz forum z downlodem to zobacz na xad.pl ale NIE POLECAM BO CIĄGLE SIĘ WIESZA (wiem bo sam mam tam forum)
tzn mozna np. forum warezowe zalozyc ??
spoko sorkii ale mnie to denerwuje .. ze laze bo forach i widze ze mają zalozone warezy i jakos jest dobrze ... nie rozumniem tego ... ale Ok ...
ale mi nie chodzi o fora zalozone wlasnie na pu.pl tylko na innych .. i nie ą usuwane bo są w pelni rozwijane ... jest ponad juz 6 lat w necie ..
pozdro