Nie jesteś zalogowany na forum.
Nowy plugin pozwala administratorowi na wysłanie masowej wiadomości e-mail do wszystkich osób zarejestrowanych na forum dyskusyjnym.
Ostatnio edytowany przez tomek (2006-05-14 19:03:02)
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
Jak dla mnie to było bardzo dobre rozwiązanie używając pluginu "Broadcast Email" ponieważ mogłem poinformować moich użytkowników o ankietach i itp. Osobiście chciałbym aby to powróciło spowrotem.
Bardzo duży brak czasu w razie potrzeby proszę o kontakt gg lub e-mail
Moim zdaniem nie opłaca się to bo każdy użytkownik będzie wysyłał spam
Już to Tomek powiedział
a skąt to wiesz?
Nie wszyscy są jednakowi :pp
No cóż. Każdy sądzi po sobie...
Z tym się zgodzę ale jednak powiedz Sam Michal/l czy nie przydałaby Ci się taka opcja na forum?
Ostatnio edytowany przez Zamerstary (2006-06-23 16:35:22)
A więc jak narazie wszyscy są ZA
No więc TOMKU napisałem pewien temat i skierowałeś mnie tutaj więc jestem.
Proponuje wprowadzić jakieś hasło i dawać go (te hasło) zaufanym osobom i takim oto sposobem będziemy wysylać "nowinki" do userów. MYŚLCIE wszyscy nad rozwiązanim
Prosze Cie w imieniu WSZYSTKICH którzy są za tym aby powrócił plugin "Broadcast Email"
Moim zdaniem opcja z mozliwoscia wysylania jednej wiadomosci do kilku osob na raz jest bardzo przydatna i powinna zostac przywrocona... nie ma sensu by np administrator kazdorazowo pisal nowe pw by wyslac je kilku uzytkownikom... A moze daloby sie zrobic w ten sposob by jedna wiadomosc do kilku uzytkownikow mogli wysylac np tlyko administratorzy i moderatorzy a zwykli uzytkownivy tylko pojedyncze?
obejrzyj koniecnzie moje forum ! www.przychodnia.pun.pl zajrzyj koniecznie tutaj porozmawiasz na kazdy temat !
Czyli... nie będzie ta opcja przeszkadzać? (jako spam)
Jak dla mnie - opcja przydatna - powinna zostać