Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam. Jak wiecie Tomek wprowadził moda który uniemożliwia pisanie posta pod postem ... Zobaczyłem sobie moje forum a tam jakiś "debil" doczepił sie do "odstraszacz komarów" ale miejsza z tym. Miał post pod postem (user oczywiscie DELETE za obrażanie innych --> Sam jesteś cwelem). Jak to możliwe ??
Edit
Ejjj co sie z forum stało ?? Nie ma opcji [you] Tomku help !!
Ostatnio edytowany przez m_a_r_i_o (2006-08-01 11:26:16)
Tutaj masz opisane jak się włącza zakaz odpowaiadania na swoje posty.
Mod [you] działa cały czas. Przypominam, że działa tylko i wyłącznie w podpisie (syngaturze).
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
Mod [you] ma coś pojechane Zobacz
czasami działa a czasami nie i to na pewno nie jest moja wina
Poniżej screen ...
Ostatnio edytowany przez m_a_r_i_o (2006-08-02 10:22:24)
Podaj najlepiej linka do wątku, w którym [you] nie działa. Będzie prościej.
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
Już działa ... pisałem "czasem działa a czasem nie" ... nie wiem co jest przyczyną.
EDIT
To nie jest problem który musi być rozwiazany natychmiast ale chcialbym wiedzieć co jest nie tak
Ostatnio edytowany przez m_a_r_i_o (2006-08-02 10:50:43)
U mnie też tak czasami jest, że [you] nie dzaiała.
Bardzo duży brak czasu w razie potrzeby proszę o kontakt gg lub e-mail
Już działa ... pisałem "czasem działa a czasem nie" ... nie wiem co jest przyczyną.
umnie tez tak raz dziala a raz nie
zapraszam na forum maniaków www.maniacy.pun.pl znajdziecie tu kazdy temat a jesli zaproponujecie jakiś dostaniecie do niego moderatora chętnych zapraszam
`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Tr!p3r
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸
[you] ten mod jest ..., po co to jest? masz coś napisać do użytkownika to pisz, to jest zabawka dla dzieci do 7 lat
Przepraszam za szczerość, to jest tylko moje zdanie
tak samo można powiedziec po co powstają fora o ufo
Bardzo duży brak czasu w razie potrzeby proszę o kontakt gg lub e-mail
osa, o co innego w tym modzie chodzi...
moze dlatego ze jestescie na forum wylogowani heheh..;p pozdro ..u mnie zawsze działa
Nawet jak ktoś jest wylogowany to zamiast przykładowo "Rysh idz do sklepu" będzie pokazywało "Guest idz do sklepu" Wiec nawet jeżęli ktoś jest wylogowany będzie dobrze wyświetlało.
wiem o co chodzi w tym modzie, to nie jest tylko na pun.pl, ale dla mnie to jest zabawka do powitania nowych użytkowników
i to śmieszna
a po co powstał www.fullbrowar.pun.pl
Ostatnio edytowany przez osa (2006-08-05 13:18:27)
Gdyby tak każdy miał teraz każdemu pisać " a po co powtstał XXXXX" itd. to zrobicie z tego tematu jeden wielki syf !! Każdy może mieć forum jakie chce (prawie jakie chce ...regulamin pun.pl). Wiec nie czepiamy sie czyiś for !! A co do tego moda to taki bajer a nie coś co musi być .. więc nie czepiajmy sie szczegółów !! nie podoba sie to @~#~!#@! !!
@~#~!#@! !!
jest propozycja i o tym się mówi, a for się nikt nie czepia
czytaj dokładnie posty
Ostatnio edytowany przez osa (2006-08-05 13:49:20)
Strony: 1