Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
nie wiem czy to tak ma być ale chcialem zrobic tresc OGŁOSZENIA na kolorowo to mi zostaje caly czas bialy napis nie wiem czy nie można zrobić czy jak ?? help !!!
Ostatnio edytowany przez Triper (2006-07-05 19:08:55)
zapraszam na forum maniaków www.maniacy.pun.pl znajdziecie tu kazdy temat a jesli zaproponujecie jakiś dostaniecie do niego moderatora chętnych zapraszam
`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Tr!p3r
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸
a dodajac do tego pogrubione napis tez nie dziala w ogloszeniu
zapraszam na forum maniaków www.maniacy.pun.pl znajdziecie tu kazdy temat a jesli zaproponujecie jakiś dostaniecie do niego moderatora chętnych zapraszam
`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Tr!p3r
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸
Triper, a jak wpisujesz tagi? W nawiasach "[xx]" czy "<xx>"? Ja mam wpisane w tych ostrych i wszystko jest OK. Może być też tak, że nie zamknąłeś któregoś taga.
ja wpisywalem w tym [xxx] ale nie wpisywalem jeszcze w tych <xxx> sprobuje moze sie uda
`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Tr!p3r
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸
udalo sie z pogrubieniem tekstu ale z kolorem sie nie udaje niby ten bbcode znika z tym <color=xxx> ale dalej jest biale
`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Tr!p3r
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸
<b><font size="3"><font color="red">Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą w pełni korzystać z Chatting World!!!</font></font></b>
Ja mam tak wpisane na moim forum i wszystko działa.
Triper, zobacz co pisze pod okienkiem ogłoszenia:
Tekst ten nie będzie postem i może zawierać HTML.
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
<b><font size="3"><font color="red">Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą w pełni korzystać z Chatting World!!!</font></font></b>
Ja mam tak wpisane na moim forum i wszystko działa.
no tym razem podziałało jak sama pewnie zobaczysz dzieki Ci bardzo
tobie Tomku tez
ale wiedzialem ze kolorowe ogloszenie mozna a normalnie jak pisalem [color=xxx] to jakos nieszlo
`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Tr!p3r
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸
Strony: 1