Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam Serdecznie,
Ponieważ nie można bezczynnie siedzieć i liczyć na pojawienie się nowych styli przeznaczonych dla PunBB postanowiliśmy poprosić grafika, aby przerobił na potrzeby naszego serwisu kilka styli znanych z innych for np. phpBB czy IPB. Wobec czego mam do Was prośbę dzięki, której wszyscy z czasem skorzystają:
Proszę o wklejanie do tego wątku tylko i wyłącznie linków do styli znalezionych na innych forach, które chcielibyście zobaczyć na swoim forum.
Z czasem linki te zostaną wykorzystane do stworzenia nowych styli na waszych forach.
Ostrzegam, że wszelkie rozmowy dotyczące styli w tym wątku będą kasowane przeze mnie oraz moderatorów.
Dziękuję za uwagę
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
no to może ja zacznę
zacznę od tego:
http://demo.phpbb2.pl/?style=313
bo muszę sobie trochę poprzypominać bo wyszedłem trochę z wprawy
prosił bym gufiego o to by mi zrobił skórke z megamen pliss napisałem tu bo nie mam z nim innego kontaktu...
P.S.
naruto skączona?????
~~chcesz pokoju przygotuj się do wojny~~
spokojnie ludzie dajcie mi żyć na razie nie mam neta w domu więc nic nie zrobię najszybciej zacznę działać dopiero za tydzień i jeszcze mam problemy z OS wiec czekajcie cierpliwie a wasza cierpliwość zostanie wynagrodzona
i koniec offtopa!!! bo tomek sie wkurzy i wam da
ja bym bardzo prosił aby można było zrobić tak że byłby "my style" i tam wybiera się obrazek i rozciagą na całe tło forum albo powiela jak jest mały , bardzo bym prosił o takie coś oczywiście jakby nie sprawiło żadnego kłopotu
taaa, wersja 1.3 rodzi się w wielkich bólach od 2006 roku ... dobrze, że chociaż betę ostatnio wypuścili
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
taaa, wersja 1.3 rodzi się w wielkich bólach od 2006 roku ... dobrze, że chociaż betę ostatnio wypuścili
nop prawda ale tez trzeba wziąć inne czynniki mojej decyzji
po uwagę
(np brak chęci
itp ostatnio nawet wahałem sie nad przejściem na inny skrypt z stylami wiec jeszcze nie do końca nic nie jest jeszcze pewne
ale i tak nasza współpraca tomku by była dalej z stylami ponieważ łatwo teraz sie domyśli o który skrypt chodzi
ale jeszcze nie postanowiłem
chodź bardziej jestem myślami przy SMF niż PunBB
po prostu ma większe możliwości itp i jak to Wojnar kiedyś powiedział PunBB jest i będzie na profesjonalistów w Polsce)
Ostatnio edytowany przez gufi102 (2008-03-25 19:24:01)
Nie wiem gdzie, kiedy, jak , po co, na co, komu to służy, ale prosiłbym pięknie o jakąś skórkę związaną z Harrym Potterem (najlepiej filmówką) ...
Gufi102, jeżeli jesteś w stanie coś z tym fantem zrobić byłbym wielce wdzięczny!
Ostatnio edytowany przez Shiba (2008-03-25 19:29:06)
Shiba takiej wiedzy nie można posiąść w sposobie tłumaczenia! To jest tzw. droga na łatwiznę, ucz się sam! (oczywiście z jakimiś poradnikami).
Przecież nikt Ci nie przekaże wiedzy, którą on zdobył przez długie lata w jednym wątku
gufi102 ja składam zamówienie na styl o Call of Duty 2, jeśli można oczywiście
Ostatnio edytowany przez Rudik (2008-03-25 20:17:03)
No a ja bym cię prosił gufi102 żebyś mi zrobił skórkę Dragon ball
Nie gram w tibie bo
Gra Dragon Ball