Oficjalne forum pomocy serwisu PUN.pl

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2011-07-21 18:24:21

VivaLDi
Użytkownik
Liczba postów: 176

Styl

Zauważyłem że styl "bf2" jest trochę uszkodzony... Już wyjaśniam problem. Normalnie ustawiłem styl "bf2" i na pierwszy rzut oka, było dobrze. Następnie wchodzę do punportalu, który włączyłem na mojej stronie a tu patrze na pasku menu nie ma FORUM (chodzi o odnośnik). Zajęło mi to 1 min. aby zrobić to i zamieniłem odnośnik FORUM (bazowo nazywa się Index) na Forum Strony i było na razie ok. Gdy tylko naciskam np. Lista Znajomych dzieje się tak że na pasku menu pojawia się takie coś (napisze bo ss nie zdąże zrobić): Index  Portal  Forum  Forum Strony  Lista Znajomych  Mieszkańcy  Szukaj  Profil  Administracja  Wyloguj. A powinno pisać tak: Portal  Forum Strony  Mieszkańcy  Szukaj  Profil  Administracja  Wyloguj. Da się coś z tym zrobić?

PS. Używam przeglądarki GoogleChrome

Zapraszam wszystkich na moje forum tematyczne: HSMM

#2 2011-07-25 01:26:38

Takaimi
Użytkownik
Liczba postów: 1,141

Odp: Styl

Ale to po chwili znika ? To nie jest błąd. Ja mam wolny internet i tak mam na każdym forum i na każdym stylu [sred])

QQk75.png

#3 2011-07-25 12:56:46

VivaLDi
Użytkownik
Liczba postów: 176

Ale chodzi o to, że ja wtedy z laptopem byłem w centrum Warszawy... I inne fora ładnie śmigały i nie było tego problemu, tylko z tym stylem... Chodzi o to że on za wolno mi się włączał gdy inne działały bez zarzutów.... I tak znikały po 5 s.

Zapraszam wszystkich na moje forum tematyczne: HSMM

#4 2011-07-25 13:27:03

Takaimi
Użytkownik
Liczba postów: 1,141

Możliwe że problem tkwi w skryptach, używałeś skryptów ze Stylowego FAQ Rudika ?

QQk75.png

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum