Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Spróbuj jeszcze raz dodać stronę. Przed chwilą sprawdzałem i wszystko działa jak powinno.
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
Spróbuj pisać litery z pomocą CAPS LOCK'A.
Ja też miałam dokładnie ten sam problem. Ale jakoś w końcu się udało.
A ja mam pytanie: czy tylko ja nie widzę obrazków przy opcji "Ocena"? Bo tam zdaje się powinny być jakieś obrazki. A ja ich nie widzę, są tam tylko boxy z uciętym w połowie tekstem Jeśli inni też tak to widzą, to może być kłopot z zaznaczeniem właściwego kółka przy ocenianiu (wprawdzie po podświetleniu pojawia się 5/5, 4/5 itd, ale nie wiem, czy każdy użytkownik mojego forum skuma o co w tym chodzi). Może głupi taki problem, ale cóż - problem to problem.
"I've got to go," he apologizes, "because I've got my piano lesson coming up. It's all in the fingering, you know." He can't help himself. He dusts off one of his repertoire of voices, this time silly, posh and leering. "As any seasoned woman will tell you...." ~ Gary Oldman, 1994 Premiere Mag article
Zmieniłem styl toplisty. Mam nadzieję, że teraz jest już OK.
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
Big thanks, właśnie przed chwilą zauważyłam, że coś majstrujesz przy topliście. Super jest teraz. Pozdr.
"I've got to go," he apologizes, "because I've got my piano lesson coming up. It's all in the fingering, you know." He can't help himself. He dusts off one of his repertoire of voices, this time silly, posh and leering. "As any seasoned woman will tell you...." ~ Gary Oldman, 1994 Premiere Mag article
Witam!
Wpisałam się na Top liste ,ale nie wiem gdzie mam dodać ten kod i czy cały?Prosze o pomoc,jak ma mi się wyświetlić u góry też Top lista
Odpowie mi KTOŚ?
jaka toplista???
zapraszam na forum maniaków www.maniacy.pun.pl znajdziecie tu kazdy temat a jesli zaproponujecie jakiś dostaniecie do niego moderatora chętnych zapraszam
`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Tr!p3r
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸
Witam!
Wpisałam się na Top liste ,ale nie wiem gdzie mam dodać ten kod i czy cały?Prosze o pomoc,jak ma mi się wyświetlić u góry też Top lista
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam na czym polega problem, ale spróbuję pomóc. Kod wklej sobie na przykład w miejscu na ogłoszenia. A jeżeli chcesz mieć tak jak u Tomka dodatkowy odnośnik Toplista, to dodaj sobie takowy odnośnik w panelu administracyjnym (Options/Funkcje/Dodatkowe odnośniki w menu).
Ostatnio edytowany przez reddie (2006-06-20 18:15:23)
a ja mam problem z tym chcialem dodac swoje forum ale pisze nieprawidlowe haslo lub nazwa uzytkownika to jak wpisuje Triper i swoje haslo to powinno byc oki a tam nie idzie
zapraszam na forum maniaków www.maniacy.pun.pl znajdziecie tu kazdy temat a jesli zaproponujecie jakiś dostaniecie do niego moderatora chętnych zapraszam
`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Tr!p3r
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸
dobra juz mi sie udalo
`*•.¸ `*•.¸¦¸.•*´ ¸.•*
Tr!p3r
¸.•*¸.•*´¦`*•.¸*•.¸
Strony: 1