Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty
wezcie niemoja wina ze 1 czlowiek sie czepia oO jak mu sie niepodoba to ma pecha . czepia sie bo widzialem kogos kto uzywa buga albo cheatuje i co ? i odrazu szuka stron zeby je zbanowac bo go niestac na ViP i inne oO co za noob
merfus myslisz ze znalazles kilka dzieci ktore Ci zaplaca to 10 zl to sie wszyscy zleca? zastanow sie... widze ze majac te 14 lat znalazles jakis sposob na zarobek... ale nie mysl ze wszyscy sa glupi i beda placic za cos co nie dosc ze psuje zabawe z gry to jeszcze mozna miec za darmo... ciekawe czy bedziesz tez taki cwany jak ktos ma tego VIP'a i poudostepnia wszystkie "Twoje" czity za darmo.... bedziesz kazal usunac mu... no ale coz zarob te kilka zl. bo wiecej chyba nie zarobisz
Po 1 nioech se bierze cheaty wali mnie to .
Po 2 dalem u gory dowod ze polowa to sa moje slepy
Po 3 Niby czemu wiecej mi nikt niekupi ? Ponieważ z tego co wynika forum powinno dalej stac a nie pozostac usuniete .
Feles to pewne bartus bo niewieze zeby jakis kolo weszedl i sie zarejestrowal specjalnie poto zeby napisac posta tutaj . Patrzcie ile ma postow co za noooooob zaraz sciagnie kumpli i zrobi wszystko zeby usuneli mi strone co za nooooooooooob .
A tak wogole to wy sie smiejecie bo macie prace itd bo macie powyzej 18 lat dajcie zarabiac tez mlodszym w bylejaki sposob niech bedzie ruwnouprawnienie
PS.: On to pewnie napisal bo na GG mnie prosil zebym mu dal cheaty i bugi za darmo oO co za nooooooob
bo mu niewystarczaly te cheaty co byly za darmo mam tam dzial ze nietreba miec ViP'a zeby sobie cheaty sciagnac ale mu to niewystarcza chce miec dobre cheaty . poprostu noobek .
Ostatnio edytowany przez merfus (2007-07-06 19:08:36)
czlowieku naucz sie pisac zrozumiale.... tak wszedlem tylko po to aby napisac poniewaz miales ten glupi opis na gg a jak mnie nie pamietasz to Twoja sprawa... wiesz w ogole co znaczy noob? bo nie wydaje mi sie... tak zarabiaj tylko dlaczego zarabiasz na czyms co jest za darmo(forum)? wykup serwer i wtedy mozesz miec oplaty za ViP'a
Jego ip już poleciało do jego usługodawcy internetowego, więc albo zapłaci karę albo mu net odłączą !
Edit:
Cytat: Merfus - "Robić hacki to nie filozofia"
Ojj hacki to robią bardzo zaawansowani programiści człowieku...
Natomiast nie filozofia pobrać coś i np przerobić, zmienić nazwę itp a potem chcieć za to kasę...
Miej świadomość drogi Merfusku że to nielegalne...
Nie ty jesteś ostatni, ale i nie pierwszy !!
No dobra jesteś pierwszy wśród użytkowników pun.pl (bynajmniej ciebie pierwszego tu zauważyłem!)
Ostatnio edytowany przez bartus2003 (2007-07-07 00:44:10)
Zebrałem kilka cytatów, które myślę pomogą mi dogłębnie wyrazić swoją opinię na ten temat.
Ania czy na darmowym serwisie na którym możesz założyć Sobie za darmo forum można pobierać od swoich użytkowników jakieś opłaty za cokolwiek?
Mimo, że to nie było pytanie do mnie, nie mam nic przeciwko sprzedawaniu jakich kolwiek rzeczy/programów/cheatów na tych forach o ile są one naszego autorstwa. Chyba nikt by się nie oburzył gdybym na swoim forum zaczął robić na zamówienie profesjonalne strony www i je sprzedawał.
merfus myslisz ze znalazles kilka dzieci ktore Ci zaplaca to 10 zl to sie wszyscy zleca? zastanow sie... widze ze majac te 14 lat znalazles jakis sposob na zarobek... ale nie mysl ze wszyscy sa glupi i beda placic za cos co nie dosc ze psuje zabawe z gry to jeszcze mozna miec za darmo...
Po pierwsze brawo dla merfusa, który kombinuje jak może żeby zarobić troszkę pieniędzy. Feles nie chcesz to nie płać..a zapewniam Cię że jesteś tak samo głupi jak i my wszyscy. Nie ty wymyśliłeś politykę cenową supermarketów itp. a z tych wielkich promocji, które nam oferują zewsząd...zapewniam Cię nikt, prócz klienta nie traci. W tej kwestii się nie kłuć bo jestem ekonomistą.
Feles to pewne bartus bo niewieze zeby jakis kolo weszedl i sie zarejestrowal specjalnie poto zeby napisac posta tutaj . Patrzcie ile ma postow co za noooooob zaraz sciagnie kumpli i zrobi wszystko zeby usuneli mi strone co za nooooooooooob .
Jeśli nie umiesz wypowiedzieć się po ludzku nie pisz w ogóle...a żal do swoich "kolegów" zostaw na GG.
Miej świadomość drogi Merfusku że to nielegalne...
Nie ty jesteś ostatni, ale i nie pierwszy !!
No dobra jesteś pierwszy wśród użytkowników pun.pl (bynajmniej ciebie pierwszego tu zauważyłem!)
Bynajmniej oznacza wcale......
Nie twierdzę że to co wymyślił merfus jest dobre. Na przyszłość postaraj się wymyślić coś związanego z rzeczami przyjaźnie odbieranymi.
Za "handel" przedmiotami nie swojego autorstwa, proponuję bana i delate forum. W tym przypadku, jako że jest pierwszy postawiłbym na troszku inne rozwiązanie, a mianowicie dać merfusowi czas na usunięcie nieswoich kodów, cheatów itp. rzeczy z forum bez konieczności jego usuwania. Chłopak będzie miał nauczkę, możliwe że nie straci zapału do pracy a pun.pl nie zyska kolejnego wroga (o ile tacy są).
Ostatnio edytowany przez KosiMazaki (2007-07-07 03:48:22)
Tworzenie, administracja portali CMS, for dyskusyjnych, stron HTML
Edycja skryptów PHP, Java, HTML
Pomoc, porady i tricki
Niedawno napisałem do admina kolejnej strony cziterskiej www.czitersteam.pun.pl
On był spokojny... poprosiłem go aby usunął wszystko ze strony. Już nic na niej nie ma.
wiecie co wam powiemdobijacie mnie ............ dalem wam dowody ...............
Po 1 Narqa nieskorzystam juz nigdy z pun.pl
Po 2 Zamykam forum www.warrockcziters.pun.pl
Mysle ze temat mozna zamknac ...........
ta, temat zamknąć.. a ty forum otworzysz !
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty