Nie jesteś zalogowany na forum.
Może byś udostempniła rejestracje
Ostatnio edytowany przez Dżokonda (2007-05-02 20:24:35)
iwuś w twoim przypadku Chatbox nie wyświetlał poprawnie tekstu, ponieważ został wyczyszczony formularz Messages display w dodatku Chatbox.
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
tomku Twoje wiadomości "testowe" widać ale jak ja chcę cos napisac to cały czas wyskakuje ten bład, a do ustawień chatboxa nawet się nie dotykałem, usunięcie coockies tez nic nie dalo
ps. @Dżokanda wątpie zeby zwykły użytkownik cos tu poradził więc po co mi na forum osoby trzecie, a Tomek już się kiedys zarejestrował bo miałem inny problem ;p a i jescze "udostempniła" jeśli juz na przyszłosc to bez tego a, prosze
edit: okazało się że z chatboxu nie mogę korzystać tylko ja
Ostatnio edytowany przez iwuś (2007-05-05 22:21:37)
Glutek niestety nie ma możliwości wyczyszczenia rozmowy z ChatBoxa.
iwuś i Dżokonda rozumiem, że u was chatbox nie działa jedynie na koncie administratora ?
Jest to trochę dziwne dla mnie, ponieważ ja z uprawnieniami administratora mogę bez problemów pisać na waszych forach
Zapytam was jeszcze raz. Czy jesteście pewni, że wyłączyliście wszystkie dodatkowe programy tylu antywirus, firewall na waszych komputerach ? Może spróbujcie połączyć się z forum za pomocą innego komputera ?
Darmowe forum - załóż własne forum za darmo!
Wyłączyłem antywira firewalla i co tam tylko możliwe i ciągle to samo
Glutek niestety nie ma możliwości wyczyszczenia rozmowy z ChatBoxa.
Admin rozbijasz mnie
. Przecież taka możliwość jest, a oto sposób:
Klikasz na:
Administracja->ChatBox->Maksymalna ilość wiadomości w ChatBoxie-> Wpisujesz 0..
Klikasz na zapisz zmniany, odświeżasz stronę.
Puźniej:
Administracja->ChatBox->Maksymalna ilość wiadomości w ChatBoxie-> Wpisujesz 100.
Tak więc wszystko sie da jak się chce .
Ostatnio edytowany przez DEMON PL (2007-05-07 11:09:38)
Super fajna gra w przeglądarce, Gladiatus : KLIKNIJ, Serwer 25.
demon prosisz się o bana na 24h. Szcunku roszkę !
Tworzenie, administracja portali CMS, for dyskusyjnych, stron HTML
Edycja skryptów PHP, Java, HTML
Pomoc, porady i tricki
ja tez mam problem z chatboxem jeden z uzytkownikow ( admin ) nie chce mu sie wyswietlic i wyskakuje
Błąd] - Dzisiaj 13:57:25
Złe zapytanie. Link który podałeś jest niepoprawny lub nieaktualny.
oto adres www.sexonauci.pun.pl
Havard, chętnie bym Ci pomógł, ale jak wchodzę na twoje forum to wita mnie ten napis:
"Brak pozwolenia na przeglądanie tego forum." Tak więc, albo odblokuj dla gości forum, albo podaj mi jakiś Login i hasło. Rejestrować się nie zamierzam .
mam pytanie udało mi się narazie zrobić tak że jak typek o ksywce bob napisze cześć to będzie to wyglądało tak
"
bob -
cześć
"
dało by się zrobić tak ??'
"
bob - cześć
"
kolejne pytanie, prubowałem powiększyć okno czata, chodzi mi o wysokość, ale nie chce się powiększyć, da się coś z tym zrobić ??
Ostatnio edytowany przez vic_rattlehead (2007-05-07 22:24:05)
mam pytanie udało mi się narazie zrobić tak że jak typek o ksywce bob napisze cześć to będzie to wyglądało tak
"
bob -
cześć
"dało by się zrobić tak ??'
"
bob - cześć
"kolejne pytanie, prubowałem powiększyć okno czata, chodzi mi o wysokość, ale nie chce się powiększyć, da się coś z tym zrobić ??
Pytanie pierwsze:
tak, da się zrobić a oto sposób:
Administracja->ChatBox->Wyświetlanie wiadomości->Wyświetlanie wiadomości
Tu wpsujesz:
<strong><pun_username></strong> <pun_admin><pun_message>
Pytanie drugie:
Administracja->ChatBox->Wysokość ChatBoxa
Tu wpisujesz wysokośc ChatBoxa w pikselach!!!
Ostatnio edytowany przez DEMON PL (2007-05-08 10:12:31)
vic_rattlehead napisał/a:mam pytanie udało mi się narazie zrobić tak że jak typek o ksywce bob napisze cześć to będzie to wyglądało tak
"
bob -
cześć
"dało by się zrobić tak ??'
"
bob - cześć
"kolejne pytanie, prubowałem powiększyć okno czata, chodzi mi o wysokość, ale nie chce się powiększyć, da się coś z tym zrobić ??
Pytanie pierwsze:
tak, da się zrobić a oto sposób:
Administracja->ChatBox->Wyświetlanie wiadomości->Wyświetlanie wiadomości
Tu wpsujesz:
<strong><pun_username></strong> <pun_admin><pun_message>Pytanie drugie:
Administracja->ChatBox->Wysokość ChatBoxa
Tu wpisujesz wysokośc ChatBoxa w pikselach!!!
do pierwszego, wpisałem tak jak podałeś, i nadal mam najpierw nick, a potem linijkę dalej wiadomość, nie da się tego zrobić w jednej linijce?? drugie pytanie, tak dokładnie tam wpisuję wysokość w pikselach i się nic nie zmienia
vic_rattlehead, niestety inaczej się nie da . Tak musi być: Dlaczego?. Tak został stworzony sktypt ChatBoxa, tzn: Najpierw nazwa użytkownika <BR> Wiadomość
. Nic na to nie poradzę!.
Pytanie drógie: Masz rację okienko ChatBoxu się nie powieksza, myślę, że to powiękasza "suwak" w ChatBoxie.
Ostatnio edytowany przez DEMON PL (2007-05-08 10:54:46)
a czy to, że ja i jeden z uzytkowników mojego forum jesteśmy w tej samej sieci ma znaczenie, że wyskakuje ten bład?